У Луганську чоловіка засудили на 12 років за українську пісню

У Луганську чоловіка засудили на 12 років за українську пісню

У зоні кризової ситуації, «ЛНР», стався черговий інцидент. Тамтешня влада засудила чоловіка, який виконав пісню українською мовою. Покарають його за це довгостроковим позбавленням волі.




Новину передає «Преса України».


У «Доповіді про ситуацію з правами людини в Україні 16 серпня — 15 листопада 2017 року», представленій Управлінням Верховного комісара ООН з прав людини, виділили інцидент з чоловіком, який постав перед «судом ЛНР».

Так, він заспівав українську пісню у місцевому барі Луганська. В результаті чого «суд республіки» засудив виконавця на 12 років позбавлення волі. Судилище відбулось 31 жовтня. За попередніми даними, «військовий суд» проводив огляд справи впродовж двох тижнів. Більше того, суд проходив за закритими дверима без ЗМІ та громадськості.



Такий великий термін чоловіку дали, як зазначається, за «державну зраду». Адвокат затриманого, якого йому призначило «МДБ ЛНР», вирішив не навідуватись на всі засідання суду. Крім того, свого клієнта він навіть ніразу не відвідав, доки той перебував у слідчому ізоляторі.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий