У Мережі показали найдорожчий позашляховик в світі

У Мережі показали найдорожчий позашляховик в світі

Вартість автомобіля складає 2,2 мільйона доларів. Виконаний позашляховик в стилі авто Бетмена та літака-невидимки Lockheed F-117.

Китайська компанія IAT Automobile Technology створила позашляховик KarlmannKing, який позиціонується як найдорожчий в світі. Автомобіль виконаний в стилі авто Бетмена і літака-невидимки Lockheed F-117. Вартість його становить 2,2 мільйона доларів. Про це пише The Business Insider.




До процесу створення автомобіля китайський виробник залучив цілу низку європейських дизайнерів та інженерів. У новинці використана платформа популярного в США пікапа Ford F-550.


Інтер’єр новинки привертає увагу багатофункціональними шкіряними кріслами, плазмовим телевізором, супутниковим телебаченням та ігровою приставкою PlayStation 4. Також в розпорядженні власника виявляться холодильник, кавоварка, два кондиціонери, очищувач повітря і неонове підсвічування.



Підлога позашляховика стилізована під мармур, а стеля виготовлена в стилі «зоряного неба» Rolls-Royce. В обробці салону використані шкіра і замша, а також дерево.

Автомобіль обладнаний потужним двигуном V10 об’ємом 6,8 літра, який видає 360 кінських сил і 620 Нм крутного моменту. Однак максимальна швидкість автомобіля складає 140 кілометрів на годину, що не вражає. Ймовірно, це обумовлено його вагою — 5 і 6,6 тонни (броньована версія). Вартість останньої становить 3,8 мільйона доларів.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий