У Москві співробітник російського МЗС розстріляв сім’ю — ЗМІ (фото)

У Москві співробітник російського МЗС розстріляв сім’ю — ЗМІ (фото)

Після вбивства жінки і дитини співробітник дипустанови покінчив життя самогубством.




У Москві в ніч на понеділок, 15 травня, місцевий житель убив дружину і дочку, а потім покінчив життя самогубством. За даними російського телеканалу РЕН-ТВ, злочинець, Олександр Ш., працював у Міністерстві закордонних справ РФ.


Чоловік захоплювався полюванням і зброєю / фото ren.tv

СК возбудил уголовное дело по факту убийства трех человек на юго-западе столицы.



Повідомляється, що спочатку він пострілом в обличчя убив дружину, а потім в спину застрелив п’ятирічну дочку. На місці злочину працюють співробітники правоохоронних органів. У той же час поки немає підтверджень, що це була родина чоловіка. Офіційних підтверджень про його роботу у відомстві не надходило.

Відзначається, що представники Слідчого комітету порушили кримінальну справу за фактом розправи над сім’єю, учиненої злочинцем на Ленінському проспекті Москви. Про це повідомили в прес-службі ГСУ СК Росії по Москві.

«За версією слідства, вночі 15 травня 2017 року в квартирі житлового будинку, розташованого по Ленінському проспекту в місті Москві, виявлені тіла чоловіка та жінки, а також малолітньої дівчинки з ознаками насильницької смерті у вигляді вогнепальних поранень», – сказано в повідомленні.

УНІАН

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий