У Порошенка готові до коаліції з Оппоблоком і «ОПЗЖ» — Чорновол вибовкала усі партійні секрети

У Порошенка готові до коаліції з Оппоблоком і «ОПЗЖ» — Чорновол вибовкала усі партійні секрети

Кандидат від партії Порошенка «Європейська Солідарність», скандальна Тетяна Чорновол виступила з гучною заявою про те, що їхня політична сила готова об’єднатися з Оппоблоком або ж «ОПЗЖ».




Тетяна Чорновол

Тетяна Чорновол

Про це вона заявила в інтерв’ю 4 каналу. На запитання ведучої про те, чому вона переметнулася з партії «Народний Фронт» до Порошенка, Чорновіл відповідає досить розмито:


«Колишніх народнофронтовців все одно не буває — я до цих пір відчуваю себе народнофронтівцем. Я тут взагалі не бачу ніяких питань. Ми були єдиною коаліцією, ми були разом весь цей час, ми разом багато досягли. Все було дуже комфортно в цьому плані.»

Далі нардер розповіла і про те, як опинилася у списку:



«Це було запрошення Петра Олексійовича. Яценюк на це відреагував добре. Він навіть підняв це питання на засіданні фракції. Я цю інформацію взагалі вперше дізналася від Яценюка».

Арсеній Яценюк

Арсеній Яценюк

Далі сталась найбільш неоднозначна розмова, адже у Чорновол запитали, з ким в майбутньому парламенті готова співпрацювати і йти в коаліцію партія Порошенка «Європейська солідарність», на що одіозна нардеп відповіла:

«Вакарчук заявляє правильні речі. Звичайно, тоді ми зобов’язані з ним йти в коаліцію. Якщо навіть Оппоблок або «За життя» почнуть заявляти й демонструвати правильні речі — навіть з ними можна.»

Українці взялися щосили коментувати таку думку кандидата від Порошенка:

«Робіть висновки, дякую», «Дуже весела панночка», «Цікаво, Порошенко в курсі?», «Що скажеш, Порошенко?

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий