У Порошенка відреагували на підозру від ДБР

У Порошенка відреагували на підозру від ДБР

Проєкт повідомлення про підозру п’ятому президенту України Петру Порошенку, яке Державне бюро розслідувань направило до ГПУ у пресслужбі експрезидента вважають російським замовленням щоб заподіяти шкоду його репутації.




Про це розповіли у пресслужбі Петра Порошенка, повідомляє Укрінформ.


“Так звана підозра, виставлена в Телеграмі заступником глави адміністрації Януковича Портновим, а згодом скопійована пресслужбою ДБР, є нічим іншим як російським замовленням на заподіяння шкоди репутації п’ятого президента, а також спробою перешкодити Петру Порошенку провести низку зустрічей з іноземними лідерами на саміті Європейської народної партії у Хорватії та на безпековому форумі в Галіфаксі (Канада)”, — зазначили у пресслужбі.

У Порошенка наголошують, що директор ДБР Роман Труба, “з останніх сил чіпляючись за крісло, що швидко вислизає, викинув останній козир — проект повідомлення про підозру п’ятому президенту України”.



“Поспіх Труби і його наставника Портнова обумовлений не тільки близьким звільненням керівника ДБР. Адже 15 листопада Шевченківський суд зобов’язав ДБР розглянути клопотання про закриття саме цього провадження. І конвульсії Труби — всього лише спроба ухилитися від виконання судового рішення”, — заявили у Порошенка.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий