У Приватбанку стався масовий збій по всій Україні

У Приватбанку стався масовий збій по всій Україні

Жителі Києва, Одеси, Маріуполя та інших міст скаржаться, що не можуть розплатитися карткою через технічні проблеми з терміналами, які при спробі платежу видають помилку.




Приблизно о 21:30 усі соціальні мережі були переповнені скаргами на непрацюючі термінали ПриватБанку по всій країні. Недоступні також і банкомати, які при спробі зняти гроші пишуть, що стався технічний збій. Оператори підтримки банку перестали виходити на зв’язок, проте потім в прес службі повідомили, що причиною неполадок є аварія магістральних каналів зв’язку в кінці робочого дня і що клієнтам необхідно почекати годину, допоки не будуть підключені резервні канали зв’язку.


Однак при цьому служба підтримки все одно не відповідала, тому користувачі послуг почали панікувати. Трохи пізніше хтось все ж зміг зв’язатися  через онлайн-сервіси з представниками «Привату», які сказали, що у цей момент проводяться регламентні роботи по оновленню системи безпеки, а люди зможуть скористатися сервісом безготівкової оплати тільки через дві години.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий