У Росії пояснили, навіщо Захарченко ляпнув про «Малоросію»

У Росії пояснили, навіщо Захарченко ляпнув про «Малоросію»

Скандальна заява ватажка бойовиків Олександра Захарченка про створення «Малоросії» — всього лише відволікаючий маневр Кремля.




Таку думку висловив російський політолог Станіслав Бєлковський.


«Пан Захарченко проголосив «Малоросію» за день до 19 липня — дня чергового засідання в Мінську Тристоронньої контактної групи, покликаної відстежувати виконання тих самих Мінських угод», — зазначив він.

За словами експерта, всім учасникам переговорів зрозуміло, що угоди не виконуються і виконані бути не можуть. Така ситуація дозволяє Росії й надалі продовжувати збройне протистояння на Донбасі.



У свою чергу, Україна не може надати «ДНР» і «ЛНР» особливий конституційний статус і провести там вибори за українськими законами.

«Що «Мінськ-2″ — не жилець, розуміють усі співучасники процесу. Але, за логікою політичної хитрості та бюрократичної розумності, ці самі всі ніяк не хочуть публічно в тому зізнатися», — підкреслив політолог.

Бєлковський упевнений: саме для того щоб громадськість й надалі не помічала очевидного, Кремль вирішив згенерувати галас у ЗМІ, в основу якого ліг фейк про створення «Малоросії».

«Знай.ua«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий