У Саакашвілі уражені мозок і внутрішні органи — Ясько

У Саакашвілі уражені мозок і внутрішні органи — Ясько

За її словами, у в’язниці в Ґлдані Міхеіл Саакашвілі зазнавав фізичного та психологічного насильства.




Тривале голодування остаточно підірвало здоров’я ув’язненого експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі. Політик дуже ослаблений, у нього пошкоджено головний мозок та внутрішні органи.


Про це заявила його кохана, нардепка від «Слуги народу» Єлизавета Ясько.

«Тиждень тому ми говорили, що його стан критичний, але навіть тоді він тримався і був у силах. Сьогодні я цих сил не побачила. Ті симптоми, про які ми почули, що пошкоджені внутрішні органи та головний мозок — це дуже страшно. Наразі я не уявляю, як за якийсь короткий час можна реабілітуватися», — сказала Ясько.



За її словами, морально Саакашвілі «тримається і продовжує бути в бойовому дусі», але дуже слабкий. Депутатка закликала зробити все можливе, аби політик вийшов на волю.

У коментарі грузинському каналу TV Pirveli Ясько заявила, що здоров’я Саакашвілі підірвали тортури, психологічний тиск та «нелюдське поводження», яких він зазнав у в’язниці.

«Його здоров’я підірвано через нелюдську поведінку, фізичне та психологічне насильство, яких він зазнав у в’язниці в Ґлдані. Я — не лікар і мені складно оцінити його стан, але я бачу, що він слабкий. Думаю, на відновлення потрібно багато часу. Важливо, щоб процес реабілітації завершився успішно і щоб він також був на свободі», — сказала вона.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий