У Жириновського знову напад великодержавного шовінізму

У Жириновського знову напад великодержавного шовінізму

Одіозний російський політик, очільник політичної партії «ЛДПР» Володимир Жириновський принизливо висловився щодо суверенітету іншої держави, цього разу – Вірменії. Про це повідомляє replyua.net з посиланням на публікації російських засобів масової інформації.




Так, в інтерв’ю, яке політик дав виданню Life, він заявив, що йому «плювати на Вірменію». Далі Жириновський спрогнозував, що у Вірменії періодично траплятимуться заворушення, адже країна «маленька, затиснута між гір, між Азербайджаном і Туреччиною. Там немає ніяких перспектив, ніякої економіки. Там вже залишився лише мільйон вірмен. А їх всього в світі — шість мільйонів. Всі вони розбіглися. Ліван, Іран, Росія, Франція, США — по всьому світу гуляють. Бо жити у Вірменії ніде – гори».


На резонне запитання журналіста про те, чи розумною є така поведінка щодо стратегічного партнера, на території якого знаходиться російська військова база, політик заявив: «Ось якщо вони будуть плювати на нас — заберемо базу. В ногах будуть валятися, щоб ми повернули базу. Ця база — їх порятунок, інакше їх зітруть з двох сторін турки і азербайджанці. Тому про Вірменію не треба турбуватися. Вони ніколи від нас не відмовляться, тому що їм кінець тоді, все, повний кінець».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий