Українці можуть отримати знижку на оплату газу: що потрібно зробити

Українці можуть отримати знижку на оплату газу: що потрібно зробити

Клієнти «Нафтогазу» можуть отримати знижку в 1% під час оплати послуги. Для цього потрібно здійснити повну оплату рахунку до 15 числа поточного місяця в особистому кабінеті my.gas.ua або в чаті GASUA.




Про це повідомили у самому «Нафтогазі». Там наголосили: ця знижка не сумується «та нараховується за умови відсутності заборгованості». Тобто сплатити необхідно «всю суму з копійками».


«Кожен клієнт має можливість отримати знижку. За умови виконання всіх дій ви отримуєте нарахування знижки в 1% на наступний платіж», – йдеться в повідомленні.

З 1 травня майже 10 млн користувачів газу в Україні було переведено на обслуговування до «Нафтогазу». Причина – місцеві газові компанії не змогли виконувати своїх функцій.



При цьому тариф на газ залишається фіксованим. По всій Україні у «Нафтогаза» він складає 7,96 грн/куб. м (з ПДВ).

Водночас голова правління «Нафтогазу» Юрій Вітренко розкритикував запуск опалювального сезону у Києві 7 жовтня. Він вважає, що таке рішення є економічно невиправданим, а поточні погодні умови дозволяють розпочати опалювальний сезон з листопада.

«Лише початок жовтня, а місцеві органи влади в українських містах ухвалюють рішення, щоб тепловики вже вмикали опалення. Якби тепловики купували газ за ринковою ціною і повністю розраховувалися б за нього, це була б інша ситуація. А так держава має компенсувати різницю. … І газу, який видобуває «Нафтогаз», не вистачає, щоб покрити споживання населення та компаній, які технічно забезпечують населення теплом і газом», – написав він у Facebook.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий