Українська поп-зірка шиканула в день народження: Rolex, яхта і надзвичайна сукня

Українська поп-зірка шиканула в день народження: Rolex, яхта і надзвичайна сукня

Популярна українська співачка Міша Романова 3 серпня гучно відсвяткувала свій 31-й день народження.




Яскравими і гарячими фотографіями колишня учасниця групи «ВІА Гра» поділилася в своєму акаунті в Instagram.


Іменини зірка відзначила на гастролях в Єревані, надівши карколомну сукню бренду Nick Vangard.

Захід був розділений на дві частини: вдень Міша відпочивала на яхті, а після її чекала вечірка в нічному клубі. Серед гостей свята були друзі співачки.



«Я дуже люблю Єреван, там живуть неймовірно гостинні люди, які вміють зустрічати гостей, а на вулицях – суцільна краса і чудова атмосфера. День народження дуже круто відсвяткувала: друзі організували для мене справжнє свято. Відчуваю себе там, як вдома», — розповіла Міша Романова.

Українська поп-зірка шиканула в день народження: Rolex, яхта і надзвичайна сукняУкраїнська поп-зірка шиканула в день народження: Rolex, яхта і надзвичайна сукняУкраїнська поп-зірка шиканула в день народження: Rolex, яхта і надзвичайна сукняУкраїнська поп-зірка шиканула в день народження: Rolex, яхта і надзвичайна сукняУкраїнська поп-зірка шиканула в день народження: Rolex, яхта і надзвичайна сукняУкраїнська поп-зірка шиканула в день народження: Rolex, яхта і надзвичайна сукняУкраїнська поп-зірка шиканула в день народження: Rolex, яхта і надзвичайна сукняУкраїнська поп-зірка шиканула в день народження: Rolex, яхта і надзвичайна сукня

Українська поп-зірка шиканула в день народження: Rolex, яхта і надзвичайна сукня

Міша Романова відсвяткувала день народження в Єревані (фото: instagram.com/misharomanova)

Під час свята, до слова, друзі задарували співачку дорогими подарунками, серед яких, наприклад, був годинник марки Rolex.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий