Українців шоковані від п’яного Порошенко у зоні АТО (відео)

Українців шоковані від п’яного Порошенко у зоні АТО (відео)

Відвідавши зону АТО, президент довів українцям, що ніщо людське йому не чуже, тим більше є час для роботи, а є час – для потіхи.




Про це “Народна Правда” повідомляє з посиланням на блог Слави Краснова у Facebook.


Президент, верховний головнокомандувач ВСУ Петро Порошенко у супроводі секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олександра Турчинова відвідав зону АТО на Донбасі. Все б нічого, якби не одне але – він вразив українців своїм виглядом напідпитку, котрий передало відео, викладене у мережі.

Відео зібрало кілька сотень тисяч переглядів, більш як 6 тисяч перепостів і сотні коментарів, які варіювалися від поблажливих до вкрай уїдливих.



“Він є ганьба країни👎”. – “Петя Забулдыхин))” – “Он вместе с Гонтаревой бухает кстате. Посмотрите на ее лицо, идентичное”. – “Він бухий як малолетня шлюшка… Який призидент така і держава…” – “Селфи в семейный альбом”. – “Солдат Швейк двадцять першого століття… Шоколадний заяць)))”. – “Алканавт”. – “Красавчик”. – “Нєаа, у нього діабет, йому алкоголю ніззя”. – “Петро Олексіевичу! На вас лиця нема!!!” – “Ну випив чоловік,перелякалася ,що в ато знаходиться))».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий