В автокатастрофі загинула відома українська фотомодель

В автокатастрофі загинула відома українська фотомодель

Минулого тижня, 38-річна жителька Підволочиська, фотомодель Юлія Василів, прямувала до обласного центру, однак, не доїхала, адже потрапила у страшну аварію, пише «Нова Тернопільська«.




За інформацією видання, жінка перебувала за кермом автівки, втім, не справилась із керуванням через ожеледицю. Автомобіль Юлії занесло на зустрічну смугу руху і саме тоді на неї наїхала вантажівка. Жінка отримала смертельні травми і тому медики не змогли зберегти життя фотомоделі.


Зазначимо, що Юлія Василів багато років займалась модельним бізнесом, працювала фотомоделлю, останній період працювала менеджером у одній із модельних компаній. Окрім цього, жінка займалась і благодійністю, адже неодноразово допомагала потребуючим, а саме у день автомобільної катастрофи везла знайомим «миколайчики», а також хворому хлопчику кошти на лікування, солодощі.

У загиблої Юлії Василів залишився чоловік та донька Каміла.



«Моя мама була відкритою і доброю. Казала, що все, чого хотіла, вже досягла, тому турбувалася про інших. У мами було надзвичайно чуйне серце», — згадує донька загиблої Каміла.

Додамо, що за 10 хв. до ДТП чоловік телефонував Юлії, просив бути обережною за кермом: «Їду помало, бо дорога слизька», — відповіла Юля. Незважаючи на те, що жінка була досвідченим водієм, адже часто по роботі їздила сама за кермом, втім, доля непередбачувана. Світла пам’ять про Юлію залишиться у серцях багатьох.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий