В Кремлі зробили гучну заяву про використання Україною на Донбасі ракет «Точка – У»

В Кремлі зробили гучну заяву про використання Україною на Донбасі ракет «Точка – У»

За інформацією офіційного представникам російського Слідкому Світлани Петренко, Кремль володіє «беззаперечними доказами» використання ЗСУ в місцях проведення бойових дій на Донбасі ракет «Точку – У», передає replyua.net. Разом з цим наголошується, що факти використання цього виду озброєння українськими військовими нібито були зафіксовані в Луганській області. Петренко, зокрема, заявила, що представники СКР на процесуальному рівні зафіксували докази використання представниками ЗСУ зброї масового знищенн




«У нас є інформація, що ці ракети використовувалися українськими військовими з метою відкриття вогню в низці населених пунктів Луганської області, де проживають мирні мешканці», — зазначила Світлана Петренко.


Нагадаємо, що в кінці січня президент Петро Порошенко заявив, що найближчим часом в арсеналі українських військовослужбовців з’явиться власна зброя стандартів ХХІ століття, здатна повністю захистити країну від найменших посягань з боку Кремля. У тому числі, Порошенко стверджував, що мова йде про ракетне озброєння «Вільха» та комплекси ракет «Нептун», які створювалися з використанням найновіших технологій.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий