В. о. керівника ДФС Мирослава Продана теж скоро «посадять» — Саакашвілі

В. о. керівника ДФС Мирослава Продана теж скоро «посадять» — Саакашвілі

Нинішнього виконуючого обов’язки керівника Державної фіскальної служби Мирослава Продана теж, як і Романа Насірова, чекає «посадка». Його необхідно замінити талановитою і чесною людиною, яких в Україні багато.




Та вважає колишній губернатор Одещини, Міхеіл Саакашвілі, новину передає «Преса України».


«Ех, пане прем’єр, послухалися б ви мене тоді, не тільки посадили б цього, а й підтримали б нас в зміні системи, були б зараз улюбленцем народу України. … Вінницького нового начальника «золотого батона» Продана теж скоро будуть садити, прибирайте його і знаходьте талановитих українців за конкурсом», — написав Саакашвілі в соцмережі.

За його словами, талановитих та чесних людей в Україні значно більше, ніж можна уявити.



Напередодні НАБУ вручило керівнику Державної фіскальної служби Роману Насірову підозру. Насірова підозрюють у зловживанні службовим становищем і розкраданні держкоштів в розмірі понад два мільярди гривень. Але це, за словами правоохоронців, тільки один з трьох епізодів, де він фігурує. Також Кабмін відсторонив Насірова від його посади на час слідства. Виконуючим обов’язки був призначений заступник керівника ДФС Мирослав Продан.

Сам Насіров сьогодні написав у соцмережі, що готовий спростувати всі звинувачення проти нього в суді, куди, за його словами, він незабаром відправиться, як тільки одужає. Також він заперечив повідомлення про те, що імітує свій поганий стан.

Саакашвілі Гройсману — такі як Насіров сиділи б при мені у в’язниці

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий