В Японії зафіксували ще один випадок телепортації (відео)

В Японії зафіксували ще один випадок телепортації (відео)

Ми звикли бачити це у фільмах, у різноманітних постановах та читати про це у книжках жанру фантастики. Але, як би це не було дивно, у реальному житті також можлива телепортація. Так, офіційна наука в цьому питанні ще не розбила феноменальних досягнень, але час від часу з різних куточків світу з’являються повідомлення про людей, які виникають хтозна звідки і так раптово і зникають.




Черговий випадок телепортації був зафіксований у Японії, де на дорозі перед машиною раптово виник невідомий чоловік.


Його несподівана поява була знята на відеореєстратор. І цей ролик за лічені години викликав неабиякий інтерес публіки. Інтернет-користувачі зі всього світу продивляються ролик знову і знову, намагаючись знайти хоч якусь зачіпку, хоч якесь адекватне пояснення. Але досі нікому не вдалося виявити на кадрах того, що цей хлопець у спортивному одязі і з рюкзаком за плечима чи падав з моста, чи стрибав з машини.

Навпаки, можна помітити, як спочатку за якісь частки секунди з’являється світіння над дорогою, потім з’являються обриси фігури, після чого матеріалізація і падіння на асфальт. Так само відзначається і висота мосту, яка становить 6 метрів, падіння з такої висоти неминуче спричинило б за собою як мінімум переломи кісток, молода людина ж абсолютно вільно піднялася і покинула дорогу, та й на відеозаписі кілька секундами раніше видно, що на мосту немає ні однієї людини.



Після свого раптового появи на дорозі хлопець, імені якого не видно, швидко піднімається і тікає, наче нітрохи не здивований тим, що відбувається, так само варто відзначити, що його рухи вільні, кульгавості немає.

Источник:  crisis

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий