Вбивство мільярдера і дружини було моторошною тортурою: нові факти шокують

Вбивство мільярдера і дружини було моторошною тортурою: нові факти шокують

Стало відомо про те, що канадський мільйонер Баррі Шерман і його дружина Хані померли від удушення мотузкою




Поліція просить усіх, хто володіє будь-якою інформацією про смерть, звернутися до влади. Варто відзначити, що поліція не шукає підозрюваних і що на місці події не було знайдено слідів злому.


Будинок Шерманів у престижному районі Торонто нещодавно мав бути проданий за $7 млн, однак після трагічної звістки оголошення про продаж було знято.



Нагадаємо, раніше були знайдені мертвими канадський мільярдер і філантроп Баррі Шерман та його дружина Хані. Повідомляється, що статок Шермана оцінюється в $ 4,77 млрд і, за версією журналу Canadian Business, він знаходився на 15 місці в списку найбагатших канадців. Баррі Шерман заснував в 1974 році фармацевтичну компанію Apotex, яка стала одним із найбільших виробників ліків у Канаді.

«Всі ми в Apotex глибоко вражені і засмучені цією новиною, і наші думки і молитви з їхньою родиною в цей час», – заявили в компанії.

Бізнесмену було 75 років, його дружині – 70. У них було четверо дітей.

Співчуття близьким Шерманів висловили прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо і міністр охорони здоров’я Ерік Хоскінс.

Як пишуть зарубіжні ЗМІ, Шерман був учасником кількох судових процесів. Зокрема, на нього подали в суд двоюрідні брати, звинувативши в невиконанні опціонної угоди при покупці фармацевтичного підприємства, яким керував їх батько. Суд виніс рішення на користь Шермана, проте позивачі подали апеляцію.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий