Відомий шоумен розгромив «Сватів» та їх автора

Відомий шоумен розгромив «Сватів» та їх автора

Популярний український письменник та ноумен жорстко пройшовся по серіалу «Свати» та творчості Студії «Квартал 95». Продукт українських гумористів, на думку Антіна Мухарського, прививає «комплекс малоросійства» .




За словами шоумена, Зеленський своїми висловлюваннями принижує українську мову та культуру, — пише Обозреватель.


«У заяві Зеленського звучало таке принизливе ставлення до української мови, і це зневага до всього українського. І в їх гуморі, і ці шароварні персонажі, такі тупі х*хли, які висміюються. Я б подивився, як єврейська діаспора відреагувала на жарти про євреїв. Безумовно піднявся б скандал. А х*хли це «зглатують», і малороси це «зглатують», і іржуть самі над собою. Дебілізація суспільства набула дуже високий рівень», — говорить Мухарський.

Звісно ж, як наголосив Антін, заяви з приводу «Сватів» з уст Зеленського мають право звучати, однак Мухарський не вважає гумориста за авторитета на українській сцені.



«Але хочу сказати, що репутація актора у нас дуже розмита. Безумовно,» 95 Квартал «має свою чітко сформовану аудиторію, яку я визначаю малоросійської», — підкреслив письменник.

А от щодо самого серіалу, то Мухарський дав чітко зрозуміти свою позицію, він вважає цей продукт низькосортним, направленим на експорт до Росії.

«Не можу дивитися «Свати». Я його визначаю, як один із проявів жлобологіі. Персонажі, які там працюють, мають на меті популяризацію пострадянських, трохи бидляческіх форм поведінки, стосунків у сім’ї. Там використовуються відверті ідентифікатори російського простору, який робить цей серіал експортним варіантом для РФ. Все це прекрасно розуміють», — підкреслив він.

Нагадаємо, СБУ заборонила в’їзд на територію України герою «Сватів», актору Федору Добронравову. Згодом спалахнув скандал і навколо заборони самого серіалу.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий