Вінницький суд відхилив протест водія, якого патрульні витягли з машини (повне відео інциденту)

Вінницький суд відхилив протест водія, якого патрульні витягли з машини (повне відео інциденту)

Вінницький міський суд не скасував постанову за злісну непокору, яку нещодавно патрульні склали на Дмитра Вороновича. Водія оштрафували на 170 гривень, але він збирається подавати апеляцію




Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на “20 хвилин”.


19 квітня, у facebook з’явилося відео, у якому вінницькі патрульні затримують водія білого Renault Megane неподалік Київського мосту. Відео знімала людина, яка побачила, як патрульні поліцейські женуться за кимось, увімкнувши проблискові маячки та звукові сигнали.

З ролика видно, що у затриманні чоловіка брали участь поліцейські з двох екіпажів. Вони заблокували Renault на вулиці Чорновола, вибігли зі службових машин, витягли водія з авто, поклали на асфальт та одягли на нього кайданки.



Сьогодні, 27 квітня, Дмитро Воронович, водій, якого тоді затримали, оскаржував постанову за злісну непокору працівникам поліції (185 стаття адмінкодексу). У суді показав відео:

Суддя побачила склад порушення у тому, що водій не виходив з авто, коли поліцейські наполегливо вимагали цього, ледь не вибивши скло автомобіля. Дмитро захищав себе у суді сам, проте для апеляції збирається знайти адвоката.

Тим не менше, повне відео інциденту все ж таки попало в мережу:

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий