Вінницький «Удар» Віталія Кличка може стати «Слугою народа» Ірини Борзової

Вінницький «Удар» Віталія Кличка може стати «Слугою народа» Ірини Борзової

Активна членкиня вінницької команди Володимира Гройсмана та Сергія Моргунова Ірина Борзова вже наприкінці жовтня може очолити вінницькі партійні осередки політичної партії «Удар» Віталія Кличка у новому брендуванні «Слуги народу». 




Фото з відкритих джерел


Із джерел у Вінницькій міській раді, стало відомо, що саме на партійному з’їзді через декілька тижнів «Слуга народу» назве своїх головних «слуг» в обласних та місцевих осередках партії. Про це говориться в статті на сайті zik.ua.

Відмічається, що вінницький регіон, скоріш за все, очолить народним депутат від «Слуги народу» у мажоритарному окрузі №14 Ірина Борзова. Фігуру Ірини Борзової можна вважати результатом здачі Президентом України політичного впливу у Вінницькій області на користь Володимира Гройсмана. Медійно, фінансово та кадрово структури Володимира Гройсмана виглядають сильнішими за неіснуючі осередки підтримки пропрезидетської «Слуги народу».



Не на користь Президенту і призначення головою Вінницької ОДА ще однієї людини із команди Володимира Гройсмана — заступника мера Вінниці Сергія Моргунова Владислава Скальського. Очевидно, що для прихильників Зеленського таке призначення було доволі неочікуваним. А для Зеленського стало неприємною констатацією власної політичної слабості у Вінницькому, тому замість себе він прислав на представлення голови ОДА заступника голови Офісу Президента Сергія Трофімова.

Однією із основних проблем, через яку Зеленському довелося йти домовлятися із Гройсманом, стала відсутність у команди Зе місцевих осередків у Вінниці та області. В той же час, як ця політична інфраструктура є та контролюється подругою Ірини Борзової — Людмилою Станіславенко та братом її чоловіка Геннадієм Ткачуком — головою місцевого «Удару» Віталія Кличка. Сам же чоловік Людмили Станіславенко — Ігор Ткачук, керівник Одеського морського порту — ймовірно, стане головним спонсором місцевої «Слуги народу». 

Ірина Борзова та Людмила Станіславенко — найкращі подруги в житті і роботі

Практика «перефарбовувати» місцеві осередки перед місцевими виборами — доволі поширена в українському політикумі, але чи це обіцяв народу, коли йшов у владу Володимир Зеленський та його партія…

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий