В’їхали у мій дім на танках і брешуть, що то не війна – актор про конфлікт із Росією

В’їхали у мій дім на танках і брешуть, що то не війна – актор про конфлікт із Росією
Відомий український актор Олексій Вертинський розповів, чи знімався би в російському кіно і чому раніше охрестив низку російських телезірок «гнидами».
«Я взагалі не знімаюся. Я про існування цього боку світу забув, я їх відкинув. Мені це нецікаво. Я вважаю, що вони всі – злочинці, тому мають бути покарані. Як я можу? Для чого я з ними почну якусь співпрацю? Мені це нецікаво», – зізнався в ефірі Радіо Свобода Вертинський.
На цьому тлі він пояснив, чому вважає більшість росіян злочинцями: «Тому що в’їхали до мене в дім на танках, стріляють, брешуть, що це не війна. Але ж ви вбиваєте моїх людей! Ну, а хто ви після цього?».
Крім того, він розповів, чому раніше в інтерв’ю одному з українських телеканалів назвав таких відомих російських телекінозірок, як Безруков і навіть «патріарх» Табаков, «гнидами».
«Якби не було війни, я, можливо, про їхнє існування не став би і згадувати. Але якщо вони вилизують «всі твої тріщинки» у цього свого «любимого президента», а він – злочинець, і вони не помічають того. Не вбий, не вкради – для них прості слова, не мають ніякого абсолютно суттєвого значення. Вони просто нікчеми. От у чому», – наголосив актор.
«Але справа вся в тому, що нехай би вони робили все, що завгодно. Шкода лише в тім, що вони для багатьох людей, для багатьох мільйонів були іконами», – розповів митець.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий