Вони вбивали нас: святкування 23 лютого розділило українців, почалися запеклі дискусії

Вони вбивали нас: святкування 23 лютого розділило українців, почалися запеклі дискусії

Українці поділилися своїми думками з приводу святкування 23 лютого




Як свідчать коментарі Politeka, одностайної точки зору тут немає.


«Кожний військовозобов’язаний громадянин України,після того як вона стала не залежною,приймав присягу на вірність своєму народу – тобто на вірність нашій неньці Україні. І те,що багато хто із нас,я маю на увазі старше покоління,служило в радянській армії не привід для святкування 23 лютого», «Матеріальний світ є відображенням нашого духовного. А не навпаки. Хочете святкувати радянські святаГотуйтесь зустрічати брехню чиновників, черги за продуктами, сірі радянські будні. Я їх добре ам*ятаю»;

«Не святкую. Є в Україні свято захисника України 14 жовтня. А день створення червоної армії, до речі так насправді раніше називався цей день – для тих, хто не знає історії, не святкую. Чи ви, люди, забули, що радянська влада за допомогою червоної армії пригнічувала український народ? І до чого тут “дєди ваєвалі”???», «Таке питання.А втій армії служили тільки чоловіки? Чи це не та армія , що під Крутами вбивала наших патріотів?Чи це не та армія , що потім окупувала Україну, влащтувала війну Фінляндії, душила танками Прагу, лила кров в Афганістані?», – відзначають в інтернеті.



Разом з тим, є й такі хто не збирається відмовлятися від цього свята: «Без минулого немає майбутнього, ми тоді жили в Радянському Союзі, в чому наша вина? А армія це була почесна місія для чоловіка і це моє свято, святкував і буду святкувати», «Святкував і святкуватиму»,  – пишуть у мережі.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий