«Вражений розмахом похоронної процесії»: радник Путіна відповів на здогадки про його хворобу

«Вражений розмахом похоронної процесії»: радник Путіна відповів на здогадки про його хворобу

Сурков стверджує, що він «цілком здоровий», а самопочуття — хороше.




Вчора соцмережі шокувало фото радника президента РФ, «сірого кардинала» Кремля Владислава Суркова. На ньому він виглядає чи то худим, то виснаженим.


Знімок виявився справжнім, це підтвердив сам Сурков у коментарі «Русского пионера».

Радник російського президента стверджує, що він «цілком здоровий», а самопочуття — хороше. «Почуваюся добре в основному з двох причин. По-перше, вражений розмахом похоронної процесії. Провести мене в останню дорогу зібралися сотні тисяч користувачів Ру- та Уанету. Не підозрював, що такий популярний. Приємно здивований. По-друге… отримав велике естетичне задоволення від читання присвячених мені некрологів», — розповів він.



Також радник Путіна заявив, що налаштований зайнятися цією фотографією: йому цікаві не тільки психологічний та соціальний виміри проблеми, але і технічний ракурс, наприклад, яким апаратом був зроблений знімок. «Чи не рентгенівським?» — іронізує Сурков.

«Я змінився, звичайно, і це нормально. Ходити все життя з одним і тим же виразом обличчя — це нудно й негігієнічно. Як носити, ніколи не знімаючи, якісь штани. Зміни неминучі. У тому числі, зміни на краще, які й потрібно культивувати. Мені здається, у мене це поки виходить», — впевнений «сірий кардинал» Кремля.

УНІАН

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий