Вся родина зібралася, аби побити коханку батька сімейства: відео розлетілося Мережею

Вся родина зібралася, аби побити коханку батька сімейства: відео розлетілося Мережею

34-річна Дун Лянь запідозрила щось недобре, коли її чоловік став проводити занадто багато часу поза домом.Щоб дізнатися, в чому справа, жінка простежила разом з їх трьома дітьми, куди постійно йде 35-річний Нгіа Ліен, повідомляє The Sun.


Виявилося, що чоловік йшов в будинок до коханки. Коли сім’я увірвалася туди — побачила, як він разом з незнайомкою спав в одному ліжку після його нічної зміни на заводі в провінції Віньфук, В’єтнам. Причому обидва були повністю одягнені. Тоді Дун вчепилася у волосся суперниці і роздерла на ній весь одяг. А свекруха стояла поруч і дивилася!

Свідок події каже:



Ніхто не став втручатися, бо не розумів, що взагалі відбувається. Я точно знаю, що в кімнаті сиділи двоє людей, а потім дружина і родичі чоловіка витягли дівчину звідти, обстригли їй волосся, роздягли і знущалися над нею!

Нгіа попросив поліцейського не заарештовувати рідних «зловмисників», проте розслідування триває.З’ясувалося, що жінка, з якою спав невірний чоловік, була його колегою. У неї теж є чоловік і двоє дітей.

 

Источник

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий