ВВС покаже фільм про знищення «Боїнга» українським винищувачем — ЗМІ

У Великобританії на телеканалі ВВС готуються випустити в ефір документальну кінострічку про альтернативну версію катастрофи літака Boeing в небі над Донбасом. За нею малайзійський лайнер був збитий українським винищувачем заради того, щоб дискредитувати Москву.




Новину повідомляє The Daily Mail, передає «Преса України».


За інформацією видання, британський канал ВВС готує фільм «Секретні документи: хто збив MH17?», який має вийти в ефір 3 травня в 21:00 за місцевим часом. Він оповідає про падіння малазійського лайнера «Боїнг» над Донбасом внаслідок попадання ракети класу «повітря-повітря», а не «земля-повітря» із ЗРК «Бук». До такого висновку автори фільму прийшли після спілкування з кількома очевидцями, які бачили другий літак в небі.

«Ми бачили чорний дим і два літаки, маленькі, як срібні іграшки. Один летів прямо, інший облетів його, потім пролунав вибух, і той літак полетів туди, звідки повернувся», — розповіла Наталія Бероніна, одна з цих очевидців.



Інший очевидець стверджує, що бачив в небі траєкторію польоту ракети. Після цього пролунав сильний вибух. Sunday Express, ще одне ЗМІ Великобританії, стверджує, що німецький журналіст Біллі Сікс для цього фільму опитав 100 очевидців катастрофи. Шість з опитаних стверджували про побачений другий літак. За версією авторів фільму, це був український винищувач.

Ще одна альтернативна версія катастрофи, висунута в цій кінострічці розкриває причетність ЦРУ до інциденту. Її автором є якийсь Сергій Соколов, який веде своє розслідування. Він висунув припущення, що ЦРУ допомогло українським і голландським колегам закласти вибухівку в борт пасажирського лайнера. Це було зроблено для того, щоб дискредитувати Москву і виставити її в негативному світлі, після чого посилити санкції проти РФ.

Очевидно, виходу кінострічки з нетерпінням очікують в Кремлі. Так, голова комітету з міжнародних справ при Держдумі вже встиг прокоментувати цю важливу подію.

«Був фільм Морейри про майдан «Маски зірвані». Буде фільм ВВС, який може наблизити правду про збитий Боїнг. Брехливі маски починають спадати», — зазначив він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий