«Вже в Україні»: Діденко попередила про активний циклон із грозою, дощем і шквалистим вітром

«Вже в Україні»: Діденко попередила про активний циклон із грозою, дощем і шквалистим вітром

Синоптикиня закликала прикрити вікна і припаркувати автомобіль подалі від білбордів і високих дерев.




Активний циклон із південного заходу Європи найближчої доби охопить західні, північні та центральні області України, а також Одеський регіон. Водночас негода омине Дніпропетровщину.


Про це головна синоптикиня України Наталія Діденко розповіла на своїй сторінці у Facebook.

«Циклон із південного заходу Європи вже в Україні — ллє, гримить, завиває. Зміщується у східному, північно-східному напрямку», — зазначила вона.



Діденко закликала киян прикрити на ніч вікна, щоб не було сильного протягу, а також прибрати випрану білизну з відкритих балконів. Синоптикиня також порадила припаркувати автомобіль подалі від білбордів і високих дерев.

«Кияни! Якщо вам вночі присниться щось гуркітливе, якщо у вікна щось битиме і підвиватиме — не лякайтеся. Це не страшний сон, це — циклон із грозою, дощем та шквалистим вітром», — додала вона.

Водночас від наступного тижня, за даними Укргідрометцентру, до Україні знову повернеться спека. Зокрема, 9-10 серпня температура на півдні та сході країни вночі становитиме 16-22°С, вдень 29-35°С, на решті території вночі 13-19°С, вдень 24-30°С. Свіжіше буде лише у західних областях  — 21-27°С.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий