Хорт «достукався» до ОБСЄ. Представники приїдуть поговорити з суддею

Вже майже рік тривають судові засідання по справі Юрія Павленка (Хорта). За словами адвоката Валерія Палія, за цей час суд допитав лише 23-х людей із близько 180. Прослідкувати за законністю процесу приїдуть представники з ОБСЄ




— Справа розглядається дуже повільно, — розповідає адвокат Валерій Палій. – Зараз суд почав долучати до справи речові докази. В такому темпі судові розгляди затягнуться ще на два роки.
За словами Валерія Палія, всього по справі потрібно допитати близько 180 людей. За десять місяців розгляду справи суд вислухав лише 23.
— Хорт написав звернення в ОБСЄ, яке я їм відправив, — розповідає Валерій Палій. – Їх офіс в Україні знаходиться в Чернівцях. Нещодавно в мене вже відбулась зустріч з представниками ОБСЄ.
За словами Валерія Палія, двоє представників планують зустрітись з Юрієм Хортом, поговорити з прокурором та суддею, яка проводить судові засідання.
Наступне судове засідання по справі Юрія Павленка заплановане на 10.30 у Вінницькому міському суді. Валерій Палій зазначив, що на ньому мають бути присутні представники ОБСЄ.


20minut

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий