Як це: мати найбільший пеніс у світі? (фото)

Як це: мати найбільший пеніс у світі? (фото)

Але в цьому світі можливо все! Ми вже бачили найбільшу та найменшу людину світу, хлопчика з чотирма ногами та двома парами геніталій, а тепер ми представляємо до вашої уваги чоловіка, пеніс якого більше 45 сантиметрів!


пенис

Звуть цього чолов’ягу Роберто Кабрера, мешкає у Мексиці. Нещодавно він повідомив Barcroft TV, що держава визнала його інвалідом. Тепер він отримує матеріальну підтримку, а також ходить в благодійні організації за безкоштовною їжею:



Я відомий, бо у мене найбільший пеніс в світі. Я хотів би зареєструвати це в Книзі рекордів Гіннесса, але вони мені відмовили.

Лікарі пропонували чоловікові зробити операцію по зменшенню статевого органу, щоб він міг займатися сексом і завести дітей, але Кабрера відмовився.

Медики також побоюються за здоров’я Кабрери, так як через таку довжину орган став уразливим для інфекцій. Крім цього чоловік не може спати на животі і часто відчуває дискомфорт.

пенис3

Коли чоловік жив в США, він двічі намагався зайнятися сексом, але кожен раз відлякував потенційних партнерок.

пенис2

Також через свій статевий орган Роберто Кабрера не може знайти роботу:

Формений одяг мені не підходить, і я не можу стати на коліна. Я не можу швидко бігати. Ніхто з потенційних роботодавців нічого поганого мені не говорив, але я бачу, що вони погано думають про мене. Кожні чотири місяці я отримую допомогу від уряду, так як мене визнали інвалідом, але цього мало.

Він сподівається, що в майбутньому зможе знайти підходящу дівчину і, можливо, влаштуватися на роботу в порноіндустрії.

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

10 комментариев к “Як це: мати найбільший пеніс у світі? (фото)

Добавить комментарий