Як Луганськ пережив ніч: пункти пропуску в Росію працюють безперервно

Як Луганськ пережив ніч: пункти пропуску в Росію працюють безперервно

Після перевороту в “ЛНР”, з псевдореспубліки почали масово тікати “чиновники”




Погранічкнікі ФСБ на захопленому терористами пункті пропуску “Ізварине” працювали не покладаючи рук майже цілодобово, повідомляє блогер Олексій Чібісов


“Пункти пропуску з “ЛНР” в Росію працюють без перерви. І навіть комендантська година не перешкода. Їх вишикувалася ціла черга. З усіма пожитками їдуть цілі “міністри”, заступники, голови “департаментів” і інші “чиновники”. Всі на нервах , бо бояться не встигнути втікти. Русня шмонає довго і з пристрастю, через щочерга рухається повільно”, – повідомив він.

За словами блогера, пропускна здатність КПВВ була знижена ще й через те, що в сторону Луганська Росія перекидає танки та іншу бронетехніку.



Відзначимо, за даними групи «Інформаційний спротив», в Луганську 22 листопада триває протистояння, викликане конфліктом між ватажком «ЛНР» Ігорем Плотницьким і «главою МВС ЛНР» Ігорем Корнетом.

Повідомляється, що до Луганська було введено підрозділ російської ПВК, який за даними групи «ІС», за 4 дні до нинішніх подій, прибув в Алчевськ з РФ. Підрозділ було перекинуто до Луганська для стримування протистояння між Плотницьким і Корнетом.

Російський бойовик «ДНР» Олександр Жучковський заявляє, що станом на ранок 22 листопада Луганськ повністю контролює Корнет, а Плотницкий знаходиться в Москві, де веде переговори про майбутнє «ЛНР».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий