Як правильно вибрати взуття?

Як правильно вибрати взуття?

Взуття — це найдорожча частина нашого гардеробу. На ній не можна економити не тільки заради стилю, але заради нашого власного здоров’я. Про те, як правильно підібрати взуття, можна знайти сотні рекомендацій, але ми вибрали для вас тільки найкорисніші. Взуття на G-outlet — це зразок якості і стилю, і вибираючи його у нас, кожен чоловік і жінка зможе знайти для себе ідеальну пару.




Кілька простих секретів правильного вибору взуття

Розмір — перший і основний параметр, якому потрібно слідувати. Туфлі, черевики, босоніжки, чобітки, кросівки і інші види взуття повинні відповідати розміру ноги, але не тільки в довжину стопи, але і в ширину. Йти на примірку найкраще в кінці дня, коли ноги трохи набрякли після робочого дня і мають максимальний розмір.


Другий параметр і відповідь на питання, як підібрати взуття, звучить так: найширша частина черевика або туфлі повинна припадати на ту частину стопи, яка згинається при ходьбі.

Третій закон вдалої покупки взуття — розсудливість. Не слідуйте прикладу Керрі Бредшоу і не купуйте туфлі чи босоніжки спонтанно. Завжди думайте перед покупкою:



  • з яким одягом я буду це носити;
  • чи зможу я об’єктивно ходити на цих 10-сантиметрових підборах-шпильках;
  • наскільки якісний є матеріал, з якого пошиті туфлі чи чоботи.

Багато жінок роблять неправильний вибір взуття, піддавшись імпульсу або спокусившись вигідною знижкою від продавця. В результаті їм доводиться потім ще витрачати гроші на покупку відповідного сукні, брюк, сумочки. В іншому випадку красиві туфлі служать прикрасою взуттєвої полиці в шафі і все.

Ще одна поширена проблема багатьох жінок — віра в чудо, тобто в те, що ноги чудесним чином не будуть боліти на 10-сантиметрових підборах. Враховуйте свої можливості не тільки в плані фінансів, але і в плані самопочуття. Не створюйте собі зайві проблеми, купуючи красиве але незручне і непрактичну взуття.

І останнє і, мабуть, головне правило, як вибрати взуття — забудьте про гроші. Взуття — це не те, на чому економлять. Ціна – означає якість, а якість визначає ваш комфорт, зручність і самопочуття. Не женіться за дешевизною і не купуйте кожзам, якщо можете трохи почекати і купити собі якісну пару шкіряних туфель, в яких нога дихає.

Ось, власне, і всі поради. Якщо ви знаєте як, але не знаєте, де вибирати взуття, робіть це в інтернет-магазині G-outlet. Інтернет магазин пропонуємо вам найкращі можливості для вибору відповідної пари туфель, босоніжок, черевик, чобіт в режимі онлайн. Розмірна таблиця, точні описи і детальні фото не дадуть вам зробити помилковий крок. У магазині ви знайдете кращі зразки якісного взуття за доступними цінами від відомих брендів, таких як Cos, S.Oliver, & Other Stories, H & M, Cheap Monday, Monki та інших. Замовте їх з доставкою по Україні протягом 2 робочих днів!

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий