Якщо почнеться Майдан: головні вимоги українців

Якщо почнеться Майдан: головні вимоги українців
Невдоволення народу зростає. Жителі України втомилися слухати порожні обіцянки можновладців і закривати очі на що відбуваються в країні «покращення»




Вже кілька днів ЗМІ рясніють повідомленнями про прийдешні протесті.


Киянин Олександр Кравчук озвучив головні вимоги народу України, який втомився жити в бідності:

1. Притягнення до кримінальної відповідальності всих причетних до вбивств людей під час трагічних подій січня-лютого 2014;



2. Притягнення до кримінальної відповідальності всих тих, хто причетний до фальсифікації виборів 2010-12 року, тих хто вчинив конституційний переворот й допоміг хаму узурпувати владу, хто чинив злочини проти людей протягом правління зека, тих хто приймав закони 16 січня.

3. Притягнення до кримінальної відповідальності причетних до спроб державного перевороту в країні й встановлення авторитаризму від Кучми до Януковича.

4. Визнання того, що йде війна.

5. Націоналізація вкрадених в громадян України високоприбуткових стратегічних підприємств, незаконно набутого майна державних чиновників.

6. Підвищення зарплатні воїнам на передовій, сплата «бойових», підвищення виплат по загибелі, пораненню,підвищення пенсій до рівня можливості вижити, ( за рахунок націоналізованих галузей й підприємств ).

7. Проведення справжньої люстрації в державних органах.

8. Повноцінне реформування правоохоронної системи, а не «зміна одягу».

Источник:  «InfoKava
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий