Західний журналіст дав відповідь на звинувачення Захарової

Західний журналіст дав відповідь на звинувачення Захарової

Американський журналіст Герш Кунтцман оприлюднив заяву, в якій відреагував на звинувачення речниці російського зовнішньополітичного відомства Марії Захарової, — про це replyua.net стало відомо з матеріалів «Росбалт».




Так, сьогодні, двадцять першого грудня 2016 року, співробітник видання New York Daily News Герш Кунтцман оприлюднив повідомлення, в якому пояснив свою позицію. За словами журналіста, його електронна скринька просто розривається від листів, які він отримав у результаті виходу в світ своєї статті, присвяченої вбивству російського посла в Туреччині Андрія Карлова. З огляду на це, репортер зауважив, що він не закликав до насильства і не бажав смерті послу. За словами журналіста, насильство він ненавидить, а у статті лише нагадав, що Російська Федерація щодня вбиває сотні людей в Сирії, Україні та інших місцях. А тому не варто дивуватись, що ця держава отримує відповідь на той біль, якого завдає людям у всьому світі.


Нагадаємо, раніше речниця російського МЗС Марія Захарова розкритикувала статтю Кунтцмана, зауваживши, що остання містить заклики до насильства і що її автор «виправдовує вбивство посла». Відтак, дипломат пригрозила, що від імені свого відомства направить головному редактору New York Daily News лист з вимогою надати офіційні вибачення.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий