Зе! Японці: Зеленський отримав потужний сигнал з-за кордону – все робить правильно

Зе! Японці: Зеленський отримав потужний сигнал з-за кордону – все робить правильно

На кандидата від політичного руху «Слуга народу» Володимира Зеленського звернулися увагу закордоном. Приміром, в Японії нещодавно вийшов матеріал, котрий доступно пояснює різницю між планами коміка та станом речей в Україні на даний час.




"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

«Слуга народу» (комедія «Кварталу 95» із Володимиром Зеленським)

«У кінці березня 2019 року відбудуться вибори президента України. Наразі лідер рейтингів — комедіант Зеленський, якому 41 рік. Україна перебуває в стані війни з РФ, рівень життя людей знижується. Зеленський посідає панівну позицію в суспільстві. На кінець січня за Зеленського були готові проголосувати 23%, що більше, ніж за Порошенка, у якого 16%. Порошенко взяв курс на зближення із заходом. Зеленський завоював собі популярність жартами. 2016 р. відбувся показ фільму «Слуга народу», де Зеленський лишив вагоме враження, зігравши роль учителя, який став президентом і зламав політичну систему», — йшлося у матеріалі.

Згадали також японці і про Майдан та прагнення України вступити до Європейського Союзу (ці дві історичні події, до речі, найбільш яскраво представлені у другому сезоні серіалу «Слуга народу»):


«В Україні 2014 року в результаті протестів була повалена корупційна влада Януковича. Президент Порошенко, взявши курс на інтеграцію з ЄС, підписав угоду про асоціацію, проводив інституційні реформи. Однак покарання корумпованих політиків не відбулося, а народ не відчув настання ери верховенства права та справедливості. І це вплинуло на те, що популярністю користується Зеленський на тлі втрати ілюзій і розчарування мас у політичній системі, де панує та сама політична еліта і фінансові кола», — підкреслили фахівці.

У команді Зеленського назвали такий відгук безумовним проривом, надавши копію матеріалу згаданого видання. У той же час пристрасті довкола третього сезону «Слуги народу» не вщухають.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

«Слуга народу» (комедія «Кварталу 95» із Володимиром Зеленським)

Подейкують, що його «блокували», аби не допустити так званої «незаконної агітації», хоча сам лідер «Кварталу 95» нагадував: зйомки були заплановані задовго до того, як він зібрався балотуватися у президенти України.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий