«Зеленський йшов під обстріл в Авдіївці, а Порошенко під кущем чекала охорона»: українці порівняли слугу народу і гаранта на прикладі Донбасу

«Зеленський йшов під обстріл в Авдіївці, а Порошенко під кущем чекала охорона»: українці порівняли слугу народу і гаранта на прикладі Донбасу

Останні кілька днів Україна стоїть буквально на вухах від звернень кандидатів у президенти, від агітації виборців, яка тхне незаконністю і від очікування другого туру в цілому. Не витримав всеукраїнської напруги і Олександр Таргонський. Українець опублікував гнівне звернення до всіх прихильників Порошенка і компанії на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.




«Цю «команду молодості нашої» (команду нашого вельмишановного гаранта) я вже бачив. Як по мені, то з мене досить …. А Ви, ті, хто називає себе «справжніми патріотами України» не можете з ними розлучитися ??? Так і йдіть разом з ними в д*пу !!! в д*пу !!!
Вибачте за грубість, але дістало все, що відбувається в крайні три доби» — пише українець.


На фотографіях зображена вся команда Порошенка, яка так приїлася українцям за останні роки і учасники якої потрапляли не в один скандал.

Порошенко на Донбасі

Порошенко на Донбасі

В коментарях жителі України вже не стримують себе в емоціях:
«Еліта корупційних схем!», «Інтелектуали. Приємно оку», «Це наші рабовласники», «Персонажі для страшних мультиків», «Жах! Подивитися на них і таке враження , що потрапив у дурдом ! Вид психічно ненормальних людей».



Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

«Я Вам спробую відповісти. Я Зеленського неодноразово бачив на промці в Авдіївці (якщо Вам відомо, де це). Куди він приїжджав з виступами в 72 -гу бригаду. Неодноразово! І під обстріл! До речі, без супроводу і охорони. Бачив я на фронті і нашого гаранта, коли під кожним кущем, починаючи з Ізюму лежав спецназ і державна охорона.»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий