«Зеленський переконав Путіна!» Сущенко розкрив всю суть обміну

«Зеленський переконав Путіна!» Сущенко розкрив всю суть обміну

Український журналіст Роман Сущенко, звільнений із російської в’язниці 7 вересня, розповів, що підготовка до обміну полоненими почалася в РФ о 4 ранку, виїзд політв’язнів – о 10:00.




При цьому по дорозі до Внуково українців провезли через всю Москву, проїжджаючи Кремль. Про це передає кореспондент OBOZREVATEL (щоб подивитися відео, поскрольте новину вниз).


У першому коментарі після трирічного полону Сущенко подякував президенту України Володимиру Зеленському, який «не поступившись національними інтересами, знайшов потрібні слова і переконав лідера частини росіян піти назустріч і здійснити акт гуманізму».

Роман Сущенко



«Сьогодні ми стали свідками здорового глузду. 7 вересня для мене і моєї сім’ї – особливий день: українська держава повернула нас додому», – сказав колишній політв’язень.

Він додав, що Україна продемонструвала чітку, виважену і спадкову політику захисту прав своїх громадян, а також прихильність до демократичних, цивілізованих принципів розвитку.

«Зеленський сьогодні зробив щасливими 35 українських сімей. Але його слухають і дивляться ще близько 100 сімей. Закликаю продовжити цей успіх і повернути батькам їх дітей, чоловіків», – зазначив він.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий