Зеленський розповів правду про комунальні тарифи та зачепив українців за живе

Зеленський розповів правду про комунальні тарифи та зачепив українців за живе

Нещодавно у мережі з’явився новий випуск влогу Володимира Зеленського — кандидата у президенти України та фаворита багатьох українців. У новому відео Зе Президент Слуга Народу #7 зачепив за живе українців, адже головною темою стали комунальні тарифи.




Володимир Зеленський поспілкувався із представниками провідних галузей та намагався знайти відповіді на питання: чому в Україні такі високі ціни на комунальні послуги? Чи можна їх зменшити, і як цього можна досягти? Питання дуже популярні серед українців, адже середньостатистичної зарплатні не вистачає, щоб заплатити за світло, електроенергію, газ та воду, і потім ще жити на гроші, які лишилися.


Раніше ми писали, що цього року кандидатів на пост президента багато, як ніколи. Такий широкий вибір часто плутає українців, вони не можуть визначитися і в результаті ставлять галочку навпроти більш-менш знайомого прізвища. Втім, лідирує у рейтингах давно і успішно комік Володимир Зеленський, лідер політичного руху «Слуга народу». І подобається це комусь чи ні, але результати опитувань поки не змінювалися в інший бік.

Висловив свою думку з приводу його кандидатури і відомий блогер Алекс Мочанов, котрий особисто знайомий із більшістю претендентів на президентський пост. Декого він знає давно, приміром як Петра Порошенка, з Тимошенко спілкувався виключно у кулуарах Ради. Не виключення і Зеленський.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий