Зеленський скасував військовий парад в День незалежності України, ветерани просто в шоці

Зеленський скасував військовий парад в День незалежності України, ветерани просто в шоці

Президент Володимир Зеленський відмовив в проведенні військового параду в День незалежності України 24 серпня.




Докази резонансного рішення Зеленського оприлюднило в Facebook “Рух ветеранів України”, передає “Діалог.UA“.


24 серпня Україна відзначатиме 28-ту річницю Дня незалежності. По всій видимості, вперше за останні 5 років свято буде проходити без традиційного військового параду в центрі  Києва .

“Рух ветеранів України” оприлюднив офіційну відповідь Офісу президента. У ньому повідомлялося, що станом на 3 липня Зеленський так і не підписав указ про проведення Дня незалежності.



” Висновки пропонуємо кожному робити самостійно, офіційно від коментарів утримаємося “, – прокоментували новину ветерани.

Варто відзначити, що останній раз День незалежності України проходив без традиційного військового параду напередодні російського вторгнення. Тодішній президент Віктор Янукович відмовився від параду з 2010 по 2013 роки “з метою економії коштів держбюджету”.

А останні 5 років в Києві стабільно проходив парад, незважаючи на те, що країна переживала важкі часи. У 2018-му на Хрещатик були виведені 4,5 тисячі військових, в тому числі, представники 15 країн НАТО. Були також представлені новинки оборонний промисловості: система “Вільха”, ПТРК “Стугна”, комплекс “Грім-2” і багато іншого.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий