Зеленський зателефонував голові Укрексімбанку після скарг бізнесу. Відео

Зеленський зателефонував голові Укрексімбанку після скарг бізнесу. Відео

Президент України Володимир Зеленський зателефонував голові Укрексімбанку Євгену Мецгеру після того, як бізнесмени з Хмельниччини поскаржились на труднощі з реструктуризацією кредитів.




Зустріч транслювали на сторінці Офісу президента в Facebook. Присутні там підприємці поскаржилися, що вже протягом місяця не можуть реструктуризувати кредит, взятий в банку (щоб подивитися відео, доскролльте до кінця сторінки).


"Женю, послухай мене": Зеленський зателефонував голові Укрексімбанку через скарги

Після першої телефонної розмови членів делегації президента з Мецгером, той заявив що питання вирішить керуюча філіалом у Хмельницьку Тетяна Лундишева, проте ця відповідь не влаштувала бізнесменів. Після цього Зеленський особисто зателефонував до голови Укрексімбанку.



«Для чого ти відправляєш їх до Лундишевої, якщо бізнесмени не можуть вирішити питання у Києві? Жень, послухай мене, тут не питання однієї компанії, це різні компанії. Значить це відбувається у вас по всій країні. Це глобально вирішуєте ви«, – заявив Зеленський.

Президент додав, що люди поскаржилися також на неможливість отримання кредитів у банку.

«…У вас немає рішення в банківській системі, що ви людям даєте відтермінування, наприклад, на рік. Коли ви це зробите і скомунікуєте із суспільством, питання виникати не будуть. Будь ласка ухваліть таке рішення, щоб люди могли погашати кредити через рік. У них зараз немає грошей через коронавірус», – підсумував глава держави.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий