Жахливий сон Кремля справджується: Американський батальйон сил НАТО прибуде у Польщу — генерал Ходжес

Жахливий сон Кремля справджується: Американський батальйон сил НАТО прибуде у Польщу — генерал Ходжес

Крім цього, в Польщі повинна ще з’явитися американська тактична бронетанкова бригада.

«У квітні 2017 року Польщу прибуде американський батальйон в рамках сил НАТО. Про це заявив у Варшаві командувач Сухопутними силами США в Європі генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України з посиланням на Польське радіо.




Генерал Ходжес разом з послом США в Польщі Полом Джонсом спостерігав у Варшаві за парадом з нагоди свята Польської армії. У параді брали участь представники американської піхоти, а також кілька танків Abrams, бойових машин піхоти «Бредлі» і транспорт технічного забезпечення.


Як відомо, на саміті НАТО у Варшаві на початку липня союзники прийняли рішення про зміцнення військової присутності на східному фланзі Альянсу через військову небезпеку, яку представляє Росія. У зв’язку з цим в Польщі та країнах Балтії буде розміщено чотири батальйонні тактичні групи, кожна з яких буде налічувати близько тисячі чоловік. Крім цього, в Польщі повинна з’явитися американська тактична бронетанкова бригада.

Як пояснив Бен Ходжес, «типова американська бронетанкова бригада налічує близько 4,5 тисячі солдатів і має майже тисячу транспортних одиниць, в тому числі близько 250 танків Abrams, бойових машин піхоти «Бредлі» і самохідних гаубиць «Паладин». Зате батальйонна тактична група — це просто посилений самостійний батальйон, що в різних арміях налічує близько тисячі воїнів».



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий