Журналіст: після цього почнеться масова втеча окупантів та колаборантів з Кримського півострова

Журналіст: після цього почнеться масова втеча окупантів та колаборантів з Кримського півострова

Журналіст Андрій Клименко зробив кілька прогнозів щодо майбутньої долі Кримського півострова і його мешканців, — про це виданню replyua.net стало відомо з допису, оприлюдненого оглядачем в соціальній мережі.




Зокрема, журналіст переконаний, що деокупація Криму почнеться з «палацового перевороту» у Москві. Щойно Володимира Путіна та його найближчих прибічників буде усунено від влади, окупанти та колаборанти в Криму почнуть панічно розпродавати нерухомість. Спочатку ціни впадуть до сотні рублів за квадратний метр житла, але покупців на нього так і не знайдеться. Доведені до відчаю продавці зроблять зі своїм житлом щось «із опери» «не діставайся ж ти нікому». Відтак, всі вони побіжать у напрямку Керченського мосту. Але от проблема: він буде забитий під зав’язку колонами російської військової техніки.


Військові РФ знайдуть спосіб заробити: вони продаватимуть місця на танках і ракетних установках, які прямуватимуть геть з півострова. Про пороми можна навіть і не мріяти — їх порубають та здадуть на металобрухт. Великі десантні кораблі та судна поменше будуть зайняті своєю звичайною справою – перевезенням дружин, дітей та коханок найвищих військових службовців. Покинуті напризволяще молоді офіцери влаштовуватимуть бунти і погроми, — прогнозує блогер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий