Знайдено чиновника, який за місяць заробляє більше, ніж пенсіонер за 100 років

Знайдено чиновника, який за місяць заробляє більше, ніж пенсіонер за 100 років

Глава НАК “Нафтогаз” Андрій Коболєв за місяць заробляє суму, що дорівнює пенсії середньостатистичного українця за сто років




На це звернув увагу юрист Михайло Шнайдер.


“Це молоде дарування Андрій Коболєв! Глава НАК” Нафтогаз “! Андрюша за минулий 2017 рік заробляв загалом 1 600 000 гривен в місяць! Простіше кажучи! Коболєв за один місяць заробляв суму рівну пенсії середньостатистичного українського пенсіонера за сто років! Це якась фантастика”, – коментує він.

На думку юриста, це виходить за рамки здорового глузду і розуміння: “У найбіднішій країні Європи чиновник отримує такі просто божевільні гроші! Цинізму і нахабству просто немає меж! І це факт”.



Шнайдер також звернув увагу на розмір заробітної плати колишнього першого заступника головного військового Прокурора Матіоса – Володимира Жербицького. Юрист наголошує, Володимир Геннадійович отримує найбільшу пенсію в Україні, але не є героєм війни, космонавтом, ученим або народним артистом.

“Прокурор-Мільйонер! За допомогою фіктивних судових рішень оформив собі пенсію в розмірі 40 000 гривень на місяць! Маючи мільйони гривень на рахунках, десятки квартир і будинків, Жербицький отримує такі величезні гроші! В той час коли мільйони простих українських пенсіонерів, які все життя важко працювали, справно платили податки і відрахування, отримують 1400-1600 гривень на місяць “, – резюмує Шнайдер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий