Звіряча зачистка під Радою: сплила шокуюча деталь

Звіряча зачистка під Радою: сплила шокуюча деталь

Зачистка наметового містечка під Верховною Радою, чи слідчі дії, як називають це побоїще правоохоронні органи, відзначилася великою жорстокістю з боку силовиків. Виявилося, що їх підготовку спонсорували західні партнери.




Як повідомляє ресурс INSIDER, до таких дій вдавався не колишній «Беркут», з якого тепер складається «Поліція особливого призначення», а тактичний підрозділ поліції, на підготовку якого дали великі гроші партнери Заходу.


Є інформація про те, що внаслідок зачистки постраждали не тільки мітингувальники, які отримали травми голови, серед яких було щонайменше одна жінка, але і деякі журналісти. Відомо, що струмінь газу від поліцейського прямо в обличчя отримав Сергій Нужненко, журналіст «Радіо Свобода», а Богдана Кутєпова з «Громадського» побили ногами.

«Також сумнівний момент із застосуванням брандспойтів з холодною водою для гасіння барикад і підпалені намети. Під струмінь потрапили і деякі активісти – не найприємніші відчуття при температурі -7 і сильному снігопаді. В результаті частина табору була зруйнована вщент, а його мешканців розвезли по райвідділах в автозаках», – додають журналісти.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий