З’явились подробиці, як українці в Єгипті туристів від акули рятували

З’явились подробиці, як українці в Єгипті туристів від акули рятували

Журналісти розповіли подробиці інциденту на єгипетському курорті, де українець врятував від акули 20-річну туристку з Австрії.




Рятівником виявився ужгородець Михайло Волошин, передає «ТСН».


«Дівчинка почала кричати не своїм голосом. Ніхто практично не звертав уваги, не знаю – чи всі у масках були, чи всі люди дивилися дельфінів. Я підплив, дав руку, вона схопилася за мене, за шию. Я побачив, що її атакувала якась незрозуміла риба. Що то акула – я не міг повірити», — розповів чоловік.

Він додав, що коли тягнув дівчину з води, не відчував ні страху, ані втоми. Українець каже, що було багато крові, а зі спини постраждалої було ніби відрізано шмат тіла.



Поки акула і далі кружляла біля пляжу, операцію з евакуації людей із води довелося очолити іншому українцю, професійному рятувальнику Юрію Білецькому. Єгипетські колеги в цей час, каже киянин, лише свистіли й кричали.

«Коли ми просили рятувальників: давайте рятувальні човни, там ще чотири людини – вони стояли і нічого не могли зробити. Тоді ми підбігли до яхти, до капітана, який був неподалік, і ми попросили, щоб він спустив свій рятувальний човен», — розповів начальник частини пожежно-рятувальних робіт на водних об’єктах Головного управління ДСНС України у м. Києві Юрій Білецький.

«Знай.ua»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий