З’явилися кадри перекидання танків ЗСУ, прибули інструктори НАТО: що відбувається

З’явилися кадри перекидання танків ЗСУ, прибули інструктори НАТО: що відбувається

У 92-й окремій механізованій бригаді почалася активна фаза бойової підготовки




 Як повідомляється, артилерійські підрозділи приступили до висування в Навчальний центр для проведення виконання вправ стрільб і тактичних навчань.

У той же час на Великополовецькому полігоні розпочалися навчання бійців 72 бригади ЗСУ з британськими інструкторами за програмою «Орбітал». Про це повідомляють в 72-й ОМБр ім. Чорних Запорожців.


Готуючись до повернення на фронт, бійці вивчають тактику бойових дій в населеному пункті і на відкритій місцевості, вдосконалюють навички водіння бойових машин та стрільбі з них, отримують знання про специфіку роботи снайперів, розвідувальних груп та інших військових підрозділів.



 

«Наше завдання – добре підготувати ваших військових до ведення бойових дій в умовах, що змінилися сучасного бою, а також привести ваші підрозділи у відповідність зі стандартами НАТО. У мене особисто було чотири ротації в зону бойових дій, в основному це Ірак і Афганістан, а також військові навчання в різних країнах »- повідомив командир групи інструкторів.

 У свою чергу бійці відзначили, що курси їм дійсно корисні, так як вони вивчають зовсім інший підхід до планування військових операцій.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий