З’явилося шокуюче відео, як патрульні переїхали жінку у Запоріжжі (18+)

З’явилося шокуюче відео, як патрульні переїхали жінку у Запоріжжі (18+)

Наїзд патрульних на жінку у Запоріжжі стався 7 травня.




УВАГА! Відео містить шокуючі кадри! Не рекомендовано до перегляду людям зі слабкою психікою та вагітним!


З’явилося повне відео наїзду авто запорізьких патрульних на 30-річну жінку, яке сталося 7 травня. Джерело повідомило, що одразу після інциденту під час допитів ці кадри видаляли з телефонів свідків працівники Заводського районного відділення поліції, передає Громадське ТБ Запоріжжя.



Потерпілу було доставлено до 5-ї міської лікарні. Наразі вона прооперована та перебуває без тями на штучній вентиляції легенів. У пацієнтки діагностовано перелом основи черепу, та численні травми. Про це повідомив заступник головного лікаря Олег Великий. Він також додав, що потерпіла перебувала у стані алкогольного сп’яніння та, швидше за все, вживала наркотики, що значно ускладнить її одужання. За словами лікаря, пацієнтку відвідує її співмешканець. ЗМІ повідомляли про те, що у потерпілої троє дітей.

Зараз перевірка інциденту проводиться комісією на чолі з начальником управління патрульної поліції Романом Пилипенком. На час її роботи поліцейський, що здійснив наїзд, відсторонений від виконання обов’язків, повідомили в поліції. Від інших коментарів поліцейські утримуються протягом вже трьох днів.

УНІАН

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий