Буданов уперше прокоментував фейки про свою «смерть»: обіцяє «приходити у сни окупантів»

Буданов уперше прокоментував фейки про свою «смерть»: обіцяє «приходити у сни окупантів»

Голова військової розвідки висміяв росіян.




Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов уперше прокоментував фейки російської пропаганди про нібито його «загибель». Він висміяв недолугу інформаційно-психологічну операцію окупантів.


Про це він сказав у коментарі Kyiv Post.

Буданов висміяв російських пропагандистів словами про те, що в Україні «формується загін безсмертних командувачів».



«Зараз в Україні створюється спеціальний загін безсмертних командувачів – Валерій Залужний, я, Степан Бандера, Симон Петлюра, Іван Мазепа. Тому у росіян і їхніх пропагандистів ще буде дуже багато роботи в нервовій, істеричній обстановці. Загін безсмертних буде серед ночі приходити у сни до російських обивателів, які прагнули захопити Україну, та їх кошмарити», — сказав він.

Як російські пропагандисти «поховали» Буданова

На початку червня російські пропагандисти заявили про «загибель» Буданова внаслідок ракетної атаки по Києву 29 травня. У ГУР спростували цей фейк і висміяли його.

Проте в Росії на цьому не зупинилися. 17 червня російські пропагандисти знову почали поширювати брехню про те, що очільник ГУР «поранений» і перебуває в комі в одній із німецьких клінік. Вони послалися на вигадану публікацію на сайті видання Stern, через що німецькі журналісти змушені були спростовувати вигадку Росії.

Але й це не заспокоїло пропагандистів. Згодом ще й екснардеп-утікач від «ОПЗЖ» Ілля Кива заявив про «смерть» Буданова після «важкого поранення».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий