Кошовий: Всі кричать: «Вчіть українську мову!» Та я знаю українську мову. Питання не в мові, а в людях

Кошовий: Всі кричать: «Вчіть українську мову!» Та я знаю українську мову. Питання не в мові, а в людях

Актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий висловився про свій патріотизм 




Свій коментар він дав в інтерв’ю Kp.ua ще в 2018 році.


«Коли всі кричать: «Вчіть українську мову!» Та я знаю українську мову. Питання не в мові, питання в людях, які вигадали проблему. Я все життя говорив російською мовою, я прожив на Донбасі 15 років, я знаю українську мову практично досконало», — зазначив Кошовий.

На його думку, не важливо якою мовою говорить українець і привів в приклад українських політиків, які розмовляють з «незрозумілим акцентом».



«А хтось раптом каже: «Говориш російською – валіза – вокзал — Росія». Так збирайтеся і вирушайте! У мене український паспорт, я громадянин цієї країни, я патріот. І не важливо, якою мовою я говорю. Ось такі псевдопатріоти теж бісять. Так у нас половина уряду не знає української мови, говорять з якимось незрозумілим угорсько-болгарським акцентом», — заявив артист.

Також ми повідомляли, що український композитор Володимир Быстяков заявив, що в Україні склалася абсурдна ситуація в зв’язку з підняттям патріотизму

«У нас (В Україні — ред.), замість того щоб піднімати рівень життя, піднімають рівень патріотизму на голодний шлунок. У нас ходять хлопці зі свастикою, зігують і так далі. Нагадує епоху Гітлера, але той перед війною забезпечив народу достойне проживання», — упевнений композитор.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий