Вибухи в регіоні лунали орієнтовно о 3:22 25 жовтня. Окрім того, відомо, що у Славуті Шепетівського району вибухи пролунали після відбою повітряної тривоги.

Що відомо про наслідки вибухів на Хмельниччині

Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін розповів, що вже четверту добу поспіль ворог атакує Хмельницьку область.



Цієї ночі (проти 25 жовтня – 24 Канал) у Хмельницькому районі збиті ворожі цілі не завдали шкоди під час падіння уламків. Разом з тим, на жаль, в Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей відбулось їх падіння на території об’єкта критичної інфраструктури,
– заявила місцева влада.

На жаль, вибухова хвиля пошкодила нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби.

Сергій Тюрін розповів, що тільки станом на 7:23 24 жовтня за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними пораненнями.

Росія атакувала дронами: коротко

  • Росія у ніч проти 25 жовтня атакувала Україну дронами-камікадзе типу «Шахед». Вороги випустили щонайменше 11 безпілотників. Українські військові збили всі ворожі цілі.
  • Після опівночі вибухи пролунали у Черкаській області, орієнтовно о 3:22 – у Хмельницькій. На жаль, у місті Славута Хмельницької області вибухи пролунали після відбою повітряної тривоги.
  • Попри збиття дронів, Славутський міський голова Василь Сидор розповів, що у його громаді є значні пошкодження. За словами посадовця, там є поранені люди.
  • Вались Сидор повідомив вранці 25 жовтня, що протягом дня у місті не працюватимуть освітні заклади. Проте воду, світло та газ мешканцям надаватимуть.
  • Виконавчий комітет Славутської міськради вже створив відповідну комісію, яка обстежуватиме об’єкти за зверненнями жителів. За результатами обстеження, людям допоможуть ліквідувати пошкодження.