“Нас так вразило це видовище , наче ми знаходились на цвuнтaрi дерев, на цвuнтaрi матінки природи…..жінка довго не могла заснути від побаченого.”

“Нас так вразило це видовище , наче ми знаходились на цвuнтaрi дерев, на цвuнтaрi матінки природи…..жінка довго не могла заснути від побаченого.”

Вчора ми сім”єю поїхали на природу, де раніше любили милуватися природою і чистим повітрям. Це місце знаходиться біля відомого “карстового дубівецького озера”, що в Тернопільській області Збаразьського району. Це озерце живиться унікальними підводними джерелами, які б’ють з під води і мають глибину до трьох метрів. Нічого подібного, я раніше ніде не бачив. І от приїхавши на ці красиві місця, ми побачили що вся територія біля цього озера є зораною( до цього там буяло різнотрав’я) Підійти до цього унікального джерела, вже не буде можливості, та й з часом воно може бути занесене мулом а вода знищена хімікатами з поля………




Але найбільше ми всі були шоковані, коли побачили, що лісок, який знаходився в горах Товтрах і був засаджений в більшості соснами був зрізаний і позалишалися лише півметрові стовбури. (Місцеві жителі з села Дубівці казали, що в свій час самі саджали ці дерева.)Нас так вразило це видовище , наче ми знаходились на цвинтарі дерев, на цвинтарі матінки природи…..жінка довго не могла заснути від побаченого. Ми знаємо скільки в світі зараз нищиться лісу, вирубуються Карпати, та і просто випалюється ліс……А висаджується мізер. Ми скажімо по дорозі викопали три сосенки і посадили біля будинку.


Я звертаюсь до всіх друзів журналістів, щоб підняли цю тему, бо якщо будемо мовчати, людська жадібність приведе до знищення всього живого навколо нас. Виставляю фото побаченого, а також фото, які робив син, в попередні роки і побачене вчора……також звертаюсь до всіх працівників природоохоронних органів, щоб зробили висновки з цієї ганебної ситуації.

За матеріалами аккаунту Миколи Булата



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий