Очевидці удару російської ракети по п’ятиповерхівці Кривого Рогу в ніч на 13 червня розповіли у спілкуванні з журналістами подробиці трагедії. Зокрема, люди згадують страшний вибух. З собою постраждалі встигли взяти тільки мінімальний набір речей.


У коментарі ресурсу Новини. LIVE мати і донька — Людмила й Тетяна — кажуть, що встигли взяти воду й приготовані завчасно речі та вискочили надвір.

«Ми швидко вискочили, встигли лише сумки (взяти — УНІАН), раніше приготовані, кілька пляшок води — і все», — розповіла одна з жінок.



Інша очевидиця додала, що нічого не бачила, бо все було у диму. Крім того, за словами постраждалої, вона чула одразу серію вибухів. «Я у склі, а воно другий раз щось бахнуло, третій… Я не можу піднятися, а воно далі на мене сиплеться. Так, як вчили, «тривожний чемодан» біля дверей… документи. Не дочекаються», — розповіла жінка.

Вона додала, що не бачила інших постраждалих, бо РФ атакувала місто вночі. «Я не бачила, бо в мене все обличчя заливала кров», — поділилась постраждала.

Водночас інша мешканка Кривого Рогу, що мешкає з чоловіком по сусідству з будинком, куди влучила російська ракета, у коментарі «Суспільному» була шокована гучністю вибуху, який їй довелося почути у цю страшну ніч: «Я чула звук… Скло посипалося. Потім вибух такий страшний, що неможливо. Я кричу: діду, діду! Він не озивається. Я потихеньку піднялась, і він піднявся. Дивлюся, палець тримає, і на нозі скло його напевно зачепило».

 

t.me/suspilnednipro